Domnule, pentru mine atitudinea contează!

Când teama te copleșește, iar cuvintele îți îngheață pe buze, lasă-ți ochii să vorbească în locul tău! Ei știu mai bine ce să spună! Și, uneori, spun lucrurile atât de bine… încât ți se pare că sângele îți fierbe, tu plutești, apoi amețești de emoție. Așa te îndrăgostești! Dar până acolo? Ce ne face concret să ne îndrăgostim, pe noi, femeile, considerate de multe ori atât de capricioase? E simplu! Atitudinea!

552127_433174950054179_1706166925_n.jpgNu contest faptul că un cap frumos în vârful unui corp armonios ne va atrage atenția, dar atitudinea este cea care va concretiza sentimentul sau îl va spulbera. Fiecare femeie caută atitudinea care să i se potrivească și care să îi ofere doza aceea de emoție necesară nașterii celebrilor fluturași în stomac.

Domnilor, fiți naturali! (Valabil și doamnelor!) Aveți calitățile voastre, sunteți suma unor realizări importante și aveți multe de oferit! Dacă femeia de care v-ați îndrăgostit nu vede toate aceste lucruri, este greșeala ei! Nu vă străduiți prea mult și nu încercați să fiți ceea ce nu sunteți! Da, poate veți cuceri femeia dorită, dar nu o să puteți să jucați toată viața rolul asumat și așa veți ajunge la despărțire.

CONTINUAREA O GĂSIȚI AICI !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s