10 motive să zâmbești

1. Pentru că respiri singur! Da, ai citit bine! Sunt studentă la medicină şi faptul că am văzut atâția oameni intubați m-a făcut să realizez cât sunt de norocoasă că pot respira singură. Oamenii au, de obicei, revelații după ce ies din comă, aleg să îşi trăiască viața diferit. Proximitatea propriei morți îi face să devină mai plini de viață ca niciodată. Nu aştepta să ajungi acolo! Zâmbeşte pentru că respiri!

tea2. Pentru că în drum spre casă ploaia te-a udat până la piele! Acum ceva timp am ales să merg prin ploaie cu o prietenă într-o zi de vară. Am râs cu atâta poftă atunci! Fă, totuşi, un duş fierbinte atunci când ajungi.

3. Pentru că un necunoscut a ales să piardă metroul lui, ca să te ghideze pe tine să îl iei pe cel corect! Astfel de lucruri nu se întâmplă prea des, oamenii au devenit mult prea grăbiți. Mulțumesc din nou, străine! Am ajuns cu bine la gară!

4. O carte bună, pătura ta moale, o lumânare parfumată şi o cană cu ciocolată caldă! Oferă-ți astfel de momente care te vor face să zâmbeşti!

CONTINUAREA O GĂSIȚI AICI !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s