3F: febra feminismului fanatic

Există pe internet extrem de multe filmulețe și articole în care femeile se plâng de statutul lor și se consideră încă victime ale speciei. Nu contest faptul că încă există bărbați pentru care statutul femeii este diferit de cel al bărbatului, așa cum există și femei care sunt educate să se considere inferioare, dar totul ține de educație și cultură, nu de sex.

11046753_1552749858331015_282147760454838944_nMă revolt de fiecare dată când aud stereotipuri, iar când am descoperit în comentariile unui articol o tânără care susținea sus și tare: „toți bărbații sunt niște lași și slabi”, nu m-am putut abține și am întrebat-o dacă și iubitul ei este la fel (avea o fotografie de profil cu ei doi, extrem de fericiți).

Femeia modernă își dorește egalitate și putere. Nimic greșit! Dar femeia modernă uită de cele mai multe ori care sunt lucrurile cu adevărat importante, se pierde în detalii nesemnificative și revendică o libertate deja obținută.

Feminismul este total greșit înțeles pentru că se manifestă de cele mai multe ori prin jignirea bărbatului și generalizarea unui defect întâlnit la un fost iubit, soț, amant. Așa devin toți bărbații lași, slabi.

Am cunoscut oameni lași și slabi, dar au fost atât bărbați, cât și femei. Nu sexul îți formează caracterul, ci educația și dorința de autodepășire. Poate că femeile acționează cu mai mult tact în anumite situații în care bărbații se lasă purtați de impulsivitate, dar de asemenea nu este un lucru universal valabil. Am cunoscut bărbați mai diplomați decât multe femei, așa cum am întâlnit femei mai puternice decât bărbații.

Și până la urmă, orice om poate să fie la un moment dat laș și slab, atunci când frica (de orice natură) îl paralizează și alteori este mai curajos și mai puternic decât și-a imaginat vreodată că poate să fie. Asta nu te face bărbat sau femeie, te face om!

2 gânduri despre “3F: febra feminismului fanatic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s